Skip to content

Viden

Gør Sålerne ondt, når man går?

Nej det gør de ikke. Mange forestiller sig, at den lille kugle er som at have en sten i skoen. Men fordi kuglen har den placering som den har, så generer det ikke foden, når man går på den.
Hvor lang tid før min præsentation skal jeg have sålerne i skoene?

Vi anbefaler at du som minimum tager sålerne i 2 timer før du skal præstere.

Materiale?

Sålerne er lavet i et organisk materiale, der gør det nemt for dine fødder at ånde og du undgår ubehageligt varme fødder. Samtidig er sålerne lavet således at det ikke skaber ubehag at gå ovenpå den lille integrerede kugle. Dette er der sørget for ved at tilføje et ekstra lag blødt stof imellem kuglen og det øverste lag af sålen.

Skal man kunne mærke kuglen presse under foden?

Det er forskelligt fra person til person, om man kan mærke kuglen. Begge dele er korrekt. Vores fødder er forskellige, og nogle mennesker har mere sensitive fødder end andre.

Kan jeg bruge dem i andre henseender end når man bliver nervøs? (Stress)

Ja, det kan du godt. Punktet som kuglen rammer, kan være med til at stimulere kroppen i situationer, hvor man føler sig presset og/eller stresset.
Kan jeg gå med dem i skoene hele dagen op til min præstation?

Ja, det kan du godt - det vil være rigtig fint at gøre.

Er det ikke bare noget hokus pokus?

Punktet som kuglen rammer i foden er kaldt Kidney1. Kidney1 er kendt fra langt tilbage i tiden, men i nyere tid er det udbredt at bruge Kidney1 blandt zoneterapeuter og akupunktører. Akupunktur har de seneste år gennemgået en stor udvikling og er blevet anerkendt som en behandlingsform i mange forskellige henseender. Dette gælder både til muskelspændinger, låsninger og stresslindrende behandlinger. Så nej, stimulering af Kidney1 er ikke hokus pokus.

Handelsbetingelser

GroundSole
Sct. Jørgens Gade 11
6000 Kolding

CVR: 40546413

saal_ring
Jeg synes GroundSole fungerede godt, og jeg kunne op til eksamen mærke en vis form for ro, der gjorde at jeg slappede mere af lige inden jeg skulle ind i lokalet. Derudover kunne man ikke mærke at man havde sålerne i, hvilket jeg synes var rart, da man så ikke spekulerede over det under eksamen.
NATASJA
STUDERENDE
saal_ring
Punktet kidney 1 kjenner jeg godt til. Det er et tradisjonelt punkt. At det brukes mot eksamensangst og prestasjonsangst er å si det litt for enkelt.
HENRIK
AKADEMI FOR FEM ELEMENT AKUPUNKTUR (OSLO)
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom