Skip to content

Om GROUNDSOLE

HISTORIEN OM GROUNDSOLE

Er det fair, at du skal tage dig til takke med at præstere under evne grundet nervøsitet?

Målet for GroundSole er, at produktet bliver en anerkendt behandlingsform, som er udbredt på markedet. Forbrugerne skal kunne mærke en effekt af, at mulighederne for at præstere bliver forbedret, og dermed skal produktet blive forbrugernes foretrukne på markedet. Målet er, at livskvaliteten for mennesker med præstationsangst bliver forbedret i og med, at det bliver en mindre stressende faktor at skulle præstere i hverdagen.

Gør Sålerne ondt, når man går?

Nej det gør de ikke. Mange forestiller sig, at den lille kugle er som at have en sten i skoen. Men fordi kuglen har den placering som den har, så generer det ikke foden, når man går på den.
Hvor lang tid før min præstation skal jeg have sålerne i skoene?

Vi anbefaler at du som minimum tager sålerne i 2 timer før du skal præstere.

Materiale?

Sålerne er lavet i et organisk materiale, der gør det nemt for dine fødder at ånde og du undgår ubehageligt varme fødder. Samtidig er sålerne lavet således at det ikke skaber ubehag at gå ovenpå den lille integrerede kugle. Dette er der sørget for ved at tilføje et ekstra lag blødt stof imellem kuglen og det øverste lag af sålen.

Skal man kunne mærke kuglen presse under foden?

Det er forskelligt fra person til person, om man kan mærke kuglen. Begge dele er korrekt. Vores fødder er forskellige, og nogle mennesker har mere sensitive fødder end andre.

Kan jeg bruge dem i andre henseender end når man bliver nervøs? (Stress)

Ja, det kan du godt. Punktet som kuglen rammer stimulerer kroppen i situationer, hvor man føler sig presset og/eller stresset.
Kan jeg gå med dem i skoene hele dagen op til min præstation?

Ja, det kan du godt - det vil være rigtig fint at gøre.

Er det ikke bare noget hokus pokus?

Punktet som kuglen rammer i foden er kaldt Kidney1. Kidney1 er kendt fra langt tilbage i tiden, men i nyere tid er det udbredt at bruge Kidney1 blandt zoneterapeuter og akupunktører. Akupunktur har de seneste år gennemgået en stor udvikling og er blevet anerkendt som en behandlingsform i mange forskellige henseender. Dette gælder både til muskelspændinger, låsninger og stresslindrende behandlinger. Så nej, stimulering af Kidney1 er ikke hokus pokus.

saal_ring
Jeg synes GroundSole fungerede godt, og jeg kunne op til eksamen mærke en vis form for ro, der gjorde at jeg slappede mere af lige inden jeg skulle ind i lokalet. Derudover kunne man ikke mærke at man havde sålerne i, hvilket jeg synes var rart, da man så ikke spekulerede over det under eksamen.
NATASJA
STUDERENDE
saal_ring
Punktet kidney 1 kjenner jeg godt til. Det er et tradisjonelt punkt. At det brukes mot eksamensangst og prestasjonsangst er å si det litt for enkelt.
HENRIK
AKADEMI FOR FEM ELEMENT AKUPUNKTUR (OSLO)

GROUNDSOLE

Vores SOLE Team

laerke

LÆRKE PÖTZSCH

Lærke har gået på HHX, hvor tankerne om at starte sin egen virksomhed for alvor begyndte at spire. 

Hun har både gennem folkeskolen og gymnasiet oplevet præstationsangst i forbindelse med eksaminer. Hun har flere gange fået alternativ behandling for sin præstationangst, og det var hende, som først blev bekendt med metoden, som nu benyttes i GroundSole.

nanna

Nanna Johannsen

Nanna er opvokset lidt udenfor Lunderskov nær Kolding. Ligesom Lærke, har hun også gået på HHX. Her blev hun gennem Lærke bekendt med muligheder for at behandle præstationangst, da hun til sine eksamener oplevede milde symptomer på nervøsitet. I starten var hun ikke overbevidst om metoderne, men der gik ikke længe før, at hun brugte GroundSole til alle sine eksamener.

Efter gymnasiet tog Nanna til München, hvor hun var praktikant i en virksomhed der arbejder med Cannabis (CBD). Her fik hun udbredt sit kendskab til alternativ behandling, og hvor stort et marked der findes for dette.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom