Skip to content

Kidney1

Kidney1 - Punktet under din fod

Hele ideen bag GroundSole, kommer fra punktet Kidney1. Det sidder under foden, og er alment kendt hos akupunktører og zoneterapeuter. Taler man med fagfolkene inden for disse områder, vil de helt sikkert nikke genkendende til Kidney1. Det er et udbredt punkt, som bliver brugt til at behandle forskellige ting såsom stress, angst og nervøsitet. Vores system af nervebaner er forbundet rundt i hele kroppen. Når man eksempelvis stimulerer kidney1, breder effekten sig videre ud i resten af kroppen.

En ældgammel behandlingsform

Kidney1 er ikke en ny metode, som fornyligt er blevet opdaget. Tværtimod har punktet været kendt i mange tusinde år. Oprindeligt blev det brugt i gammel kinesisk medicin, som et led i at behandle forskellige lidelser. Det er beskrevet i bøger, hvordan det blev brugt til at få styr på tankemylder hos personer, som havde svært ved at falde i søvn. Og generelt til at skabe mere balance i kroppen. Senere hen, er punktet også blevet optaget hos zoneterapeuter og akupunktører, som nu ofte benytter det i deres behandling. 

Over de seneste 10 til 20 år, er akupunktur blevet mere og mere anerkendt. I starten blev det afvist af sygehussektoren, da man ikke mente at det ville påvise nogen effekt. Men i dag er akupunktur en velanset måde at behandle fx. spændingshovedpine på. Sider som sundhed.dk er også med til at udbrede viden om akupunktur, og du kan læse mere om det her: https://www.sundhed.dk/sundhedsfaglig/laegehaandbogen/generelt/tilstande-og-sygdomme/ diverse/akupunktur-i-almen-praksis/

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom