Skip to content

Hvorfor vælge GroundSole?

Hvorfor vælge GroundSole?

Derfor er GroundSole en bedre løsning! Når du går på sålen, stimulerer du Kidney1, som påvirker dine nervebaner rundt i kroppen. Du vil opnå en balance og ro i kroppen, samtidig med at din hjerne stadig har fuld funktion. Dog vil du ikke opleve at blive fuldstændig afslappet – du vil stadig kunne mærke dine følelser, der opstår under nervøsitet. Men din krop og hjerne vil være i balance, sådan at du ikke får den ubehagelige følelse af præstationsangst.

Vi bag GroundSole, Lærke og Nanna, har selv oplevet at blive påvirket af nervøsitet under eksamen. Det startede helt tilbage i folkeskolen. I gymnasiet stiftede Lærke bekendtskab med behandlingsformer, der kunne afhjælpe dette. I hendes tilfælde faldt valget på naturlige behandlingsformer og senere hen blev GroundSole til. 

Undervejs blev vi opmærksomme på, at vores studiekammerater benyttede medicin, for at få en beroligende effekt inden de skulle til eksamen. En af bivirkningerne ved at tage medicin, for at få styr på nerverne inden eksamen er dog, at det er med til at sløve din hjerne. 

Hvem har egentlig brug for, at have en sløv hjerne til eksempelvis eksamen? Det samme gælder, hvis du skal holde en tale, til køreprøve eller lignende. I disse situationer har du i høj grad brug for, at have en frisk og klar hjerne, der samarbejder med den opgave, du er i gang med.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom